Almàsseres Federades d’Espanya nou membre de la Interprofessional de l’ Oli d’Oliva

PUBLICAT EL 2014.06.03
AFE aglutina el 10% de la producció d'oli d'oliva d'Espanya

Olimerca . - Després de tres anys de negociació des que Almàsseres Federades d'Espanya ( AFE ) va sol · licitar , per primera vegada , la seva adhesió com a membre de la Interprofessional de l'Oli d'Oliva Espanyol, al maig de 201 , la Junta Directiva d' aquesta organització ha aprovat la adhesió d'AFE com a membre de ple dret .

Així queda reflectit en l'escrit de contestació signat pel president d'aquesta organització, Pedro Barato , que recentment ha rebut aquesta Federació . Tanmateix , encara queda pendent que aquest acord sigui traslladat a l'Assemblea General de l'Organització per a la seva ratificació .

La Junta Directiva de l'AFE s'ha mostrat satisfeta que finalment les almàsseres industrials que la constitueixen i que suposen més del 10 % de la producció nacional estiguin representades en la Interprofessional .